Νέα ταινία Κοσμοθεάτρου 

«Δεινόσαυροι 3D: οι γίγαντες της Παταγονίας»

Αν δεν είχε συμβεί μία σειρά από κατακλυσμικά γεγονότα, με σημαντικότερο την πρόσκρουση ενός μετεωρίτη, ο πλανήτης μας θα βρίσκονταν ακόμη υπό την κυριαρχία των δεινοσαύρων.

Οι δεινόσαυροι μας συναρπάζουν τόσο πολύ, που πολλοί άνθρωποι εύχονται να υπήρχαν ακόμη ανάμεσά μας. Παρακολουθώντας την τρισδιάστατη ταινία «Δεινόσαυροι: οι γίγαντες της Παταγονίας», που προβάλλεται από το φθινόπωρο στην γιγαντοοθόνη του Κοσμοθεάτρου, θα μπορέσετε να βρεθείτε στον ίδιο χώρο με αυτά τα εκπληκτικά πλάσματα.

Ακολουθώντας τον Δόκτωρα Rodolfo Coria, έναν διεθνούς φήμης Αργεντινό παλαιοντολόγο, επισκεπτόμαστε τοποθεσίες όπου έχουν γίνει σημαντικές ανακαλύψεις και ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο για να δούμε αυτά τα φανταστικά τέρατα να ζωντανεύουν. Στην Παταγονία βρέθηκε το μεγαλύτερο ζώο που έχει περπατήσει ποτέ πάνω στη Γη: ο γιγαντιαίος φυτοφάγος Αργεντινόσαυρος, και ο αντίπαλός του ο Γιγαντόσαυρος, ένα δίποδο σαρκοβόρο, που θα μπορούσε εύκολα να μονομαχήσει με τον διάσημο T-Rex.

Με επιστημονικό τρόπο, η ταινία παρουσιάζει πως ζούσαν αυτά τα δύο αντιπροσωπευτικά δείγματα των εκπληκτικών επιτευγμάτων της εξέλιξης των ειδών. Με έντονη δράση και τοπία βγαλμένα από άλλους κόσμους. Κατά διαστήματα, η κάμερα μας μεταφέρει στο Διάστημα για να παρακολουθήσουμε την κίνηση των τεκτονικών πλακών ή την άφιξη του μετεωρίτη που θα σφραγίσει τη μοίρα των δεινοσαύρων.

Καθώς η ταινία αφήνει πίσω τους γίγαντες της Παταγονίας για να προχωρήσει στο τέλος αυτού του κεφαλαίου της ιστορίας της Γης, μαθαίνουμε ότι, αν και τα περισσότερα είδη δεινοσαύρων έχουν εξαφανιστεί, κάποιοι από αυτούς βρίσκονται ανάμεσά μας ακόμη και σήμερα. Μπορούμε να τους δούμε εύκολα.